Om Last Leaf

Bloggen om bandet Last Leaf, Hanna Sjögren (sång & flöjt) och Ida Viklund (piano & sång).
Just nu spelas ett debutalbum in tillsammans med producent Jerker Häggström.


Lyssna på NIGHT TRAIN


Listen to Night Train @ SpotifyBuy Night Train @ iTunesBuy Night Train @ amazon.com

fredag 14 maj 2010

Last Leaf i Varité?

Last Leaf ser fram emot ett möte som förhoppningsvis ska leda till att vi som band får chansen spela vår musik i en Varité! Det vore fantastiskt kul!

Varietéteatern har enbart ett praktiskt mål, eftersom dess funktion är att roa och förströ publiken med hjälp av komiska effekter, erotik och fantasieggande överraskningar. [...]

Varietéteatern är den enda teater som utnyttjar publikens medverkan. Publiken sitter inte orörlig som en hop dumma voyeurer utan deltar med buller och bång i aktionen genom att sjunga eller ackompanjera orkestern; de kommunicerar med skådespelarna genom kvicka utrop eller genom att delta i bisarra dialoger.
Skådespelarna i sin tur uppträder i löjlig polemik med musikanterna. [...] Varietéteatern är en skola i spetsfundighet, snillrikhet och cerebral syntes för pajasar, akrobater, tankeläsare, undergörare, imitatörer och parodimakare, för musikaliska trollkonstnärer och excentriska amerikanska clowner, som ur sina gravida byxor plockar fram de mest osannolika föremål och mekanismer.

Ser fram emot mötet......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar